Punu vreću poklona i šaku osmjeha, Sv. Nikola je donio u Galeb dalmatinsku trikotažu. Uz vesele zvukove blagdanskih pjesama, plesom i igrama, vilenjaci su zabavljali svu djecu Galebovih djelatnika, mlađih od 15 godina.

Posebno oduševljenje je nastalo kada je u prostoriju ušetao sv.Nikola i podijelio poklone svakom djetetu prema svom uzrastu i spolu.

Pri odabiru poklona nastojali smo osigurati dobre i kvalitetne igračke koje će utjecati na emocionalni, socijalni i intelektualni rast djeteta. Za većinu djece to su najdraža sjećanja iz djetinjstva, kad su ih roditelji vodili na podjelu darova.

 

U nastojanju promicanja korporativnih vrijednosti i odnosa među zaposlenicima, već dugi niz godina održavamo ovu lijepu tradiciju. Poznati kao obiteljski brend, brojimo nešto manje od 400 zaposlenika, a čak 177 djece ove je godine dobilo dar.

U firmi stvaramo osjećaj kod zaposlenika da su dio Galeb obitelji koja ih podržava. Radimo na održavanju dobre organizacijske klime koja utječe na poslovne procese, kao i na same zaposlenike. A upravo ovakve geste tome doprinose, da se poštuje obitelji zaposlenika.