Kao što se u Omišu u Jadransko more prelijeva rijeka Cetina, tako se u Galebu iz generacije u generaciju prelijeva tradicija, kvaliteta i umijeće stvaranja. Već 70 godina mnoge ljubavi, strasti, prijateljstva i uspomene upletene su u Galeb pletiva koja su stvorena da budu – najbliže koži i najbliže srcu.

4web
Galeb je obitelj koja stvara za obitelj – i zato se trudi za sve generacije osigurati samo najbolje; najbolje prirodne materijale od čega je pamuk na visokom prvom mjestu upleten u cjelokupni asortiman od donjeg rublja, spavaćeg asortimana te sezonskih kolekcija.
Nakon vladavine trenirki i pandemijskih uvjeta života, vraćamo se ljetnoj modnoj priči. Galeb je dizajnirao nove komade koji su klasični, a opet jedinstveni, izrađeni od pamuka i viskoze, prozračnih materijala koji su idealni za visoke ljetne temperature.

d
U skladu s ljetom, ženski klasični modeli majica i haljina namijenjeni su ženama koje drže do ležernosti i kvalitete. Uz tonove bijele, modre i crne boje, za one koji uz minimalistički stil vole i šarenilo, dodali smo jarke boje koje pršte optimizimom..

FINAL PLAKAT2 1080x1920
Kolekcija sadrži odjeću namijenjenu ležernim druženjima, kao i sportsko-elegantne komade za vrijeme u prirodi, odmor na moru ili dugačke šetnje.
Tako su prepoznatljive plave mornarske pruge dorađene su novim mornarskim motivima i bojama i dostupne su u verziji sportskih elegantnih verzija polo majica – idealno za sve prilike.

e
Pomalo. Uronite u pletiva ispunjena valovima novih avantura.
Iz Omiša do Vašeg srca – Galeb.

1080x1920-3