Njegovo putovanje je započelo davne 1951. u Omišu. Od tada, ljubav prema prirodnim i udobnim pletivima, svakog dana sve više raste. Zahvaljujući modnim i tržišnim pristupom koji prati duh vremena, danas je ovaj brend dostigao status sinonima za kvalitetno rublje domaće proizvodnje pa se tako skoro već 70 godina (pre)nosi s generacije na generaciju u koju su utakne brojne obiteljske priče.

Galeb tijekom dugih godina postojanja pomiče granice inovacijom i razvitkom, ali zadržavajući vrhunsku kvalitetu. Tako vrijedne ruke naših djelatnica već skoro sedam desetljeća s ljubavlju šivaju proizvode iz nakvalitetnijih prirodnih materijala. Tome svjedoči činjenica da posjedujemo certifikat Oeko-tex koji garantira da su sve komponente proizvoda testirane na štetne tvari te da je artikl u potpunosti ekološki siguran.

Galebove proizvode potrebno je doživjeti da biste se zauvijek zaljubili u njih i osjetili – najbliže koži, najbliže srcu.

Lijepe trenutke i obljetnice treba propisno proslaviti pa je Galeb povodom svog rođendana pripremio vesele vijesti – od 30. 10. do 08. 11. 2020. pronađite omiljene proizvode na popustu od 20%, a ako ispunite pristupnicu kluba vjernosti čeka vas čak 30% na sve. Razmazite svoju kožu udobnim donjim rubljem kao nikada dosad jer vas i u našoj online trgovini čeka velikih 30% popusta na cjelokupan asortiman.

A kakve vam nagrade darujemo, možete saznati ako nas zapratite na društvenim mrežama.

Vidimo se u Galebu!

NL