Tvrtka Galeb d.d. u segmentu B2B suradnje je u mogućnosti ponuditi praktički kompletan ciklus od razvoja do isporuke konačnih količina nekog proizvoda. Naše stručne službe osposobljene su da na osnovu ulaznih informacija o potrebama i zahtjevima kupca, projektiraju i predlože više varijanti odjevnih predmeta kao i izrade kompletne tehničke dokumentacije.

U slučaju nabave kompletne odore, bitno je naglasiti da se kod projektiranja odjevnog predmeta uvijek u obzir uzimaju svi odjevni predmeti koje potencijalni korisnih planira nabaviti. Ovakav pristup korisniku osigurava kompatibilnosti između svih stavki odore.

Nakon prezentacije prijedloga kreće se na uzorkovanje odnosno razvoj prototipa.

U vlastitim resursima posjedujemo raznovrsne pletaće strojeve kojima pokrivamo širok dijapazon mogućnosti krajnjeg korištenja tih materijala, odnosno pletiva. Doradu tekstila (bijeljenje, bojenje, mekšanje, oplemenjivanje) radimo na zatvorenim jett  sistemima. Stabilizaciju pletiva također radimo na suvremenim kompaktorima što nam osigurava jako dobru stabilnosti te postojanost naših plošnih proizvoda što se kontinuirano kontrolira internim i eksternim tekstilnim laboratorijima.

Postrojenje konfekcije opremljeno je suvremenim programima i uređajima za modeliranje i krojenje. Kvalitetno šivanje osiguravamo na preko 100 raznovrsnim šivaćih strojeva. Povjerenje u naše proizvode jamčimo našom odgovornošću te certifikatima kojima su zaslužno označeni naši proizvodi i naše poslovanje.